آموزش رایگان Mql4

متاتریدر (به انگلیسی: Meta Trader)، به اختصار MT4 یا MT5، یک پلتفرم معامله الکترونیکی است که به‌طور گسترده توسط سرویس‌های و کارگزاری معامله گران بازار فارکس، بازارهای آتی و سی اف دی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار به وسیله شرکت MetaQuotes تهیه و در سال ۲۰۰۵ منتشر شد. متاتریدر به این دلیل محبوب شد که به کاربران اجازه نوشتن اسکریپت و ساخت روبات را می‌داد، این قابلیت باعث خودکارسازی معاملات و آسان‌سازی کار معامله‌گران می‌شد. از ژوئن ۲۰۱۶، نسخه چهارم این پلتفرم به همراه نسخه پنجم آن به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد، نسخه‌های اول، دوم و سوم دیگر استفاده و پشتیبانی نمی‌شوند.

به‌کارگیری متاتریدر برای کارگزارانی که این نرم‌افزار را به مشتریان خود ارائه می‌دهند مجاز است. برنامه از دو بخش کارساز (سرور) و کارخواه (کلاینت) تشکیل شده‌است. بخش کارساز به دست کارگزاری اداره می‌شود و بخش کارخواه در اختیار مشتریان کارگزاری قرار می‌گیرد تا آن را برای دیدن بهای ارزها و نمودارهای زنده، انجام سفارش‌ها و مدیریت حساب خود به کار گیرند. سمت سرور فقط روی سکوهای خانواده ویندوز کار می‌کند؛ ولی بخش مربوط به مشتری افزون بر ویندوز برای اندروید و آی‌اواس هم موجود است. این نرم‌افزار نسخه رسمی برای سیستم عامل مک ندارد، با این‌حال کاربران مک می‌توانند با استفاده از یک لایه سازگاری مانند واین، امکان اجرای برنامه روی این سیستم عامل (و سیستم عامل‌های دیگر) را فراهم آورند.

سازنده

توسعه‌گر این نرم‌افزار شرکت MetaQuotes Software است، MetaQuotes در سال ۲۰۰۰ در جمهوری تاتارستان تأسیس شد. بخش فروش و بازاریابی شرکت در یک منطقه فرادریایی متعلق به قبرس و بخش تولید و پشتیبانی فنی در شهر کازان (تاتارستان) واقع شده‌است. متاکوتز دفاتری در ترکیه، استرالیا، چین و سنگاپور نیز دارد.

تاریخچه

اف‌ایکس چاتز (FX Charts)

اولین محصول شرکت متاکوتز، اف‌ایکس چاتز در سال ۲۰۰۰ میلادی منتشر شد. بر روی مارجین تریدینگ متمرکز بود و امکان انجام معاملات و تجزیه و تحلیل قیمت جفت ارزها را فراهم می‌کرد.

متاکوتز (Meta quotes)

شرکت به توسعه بیشتر محصولاتش ادامه داد و یک سال بعد پلتفرم متاکوتز را انتشار داد. برخلاف اف‌ایکس چارتز قابلیت کار در بازار سی‌اف‌دی را داشت، افزون بر این، زبان برنامه‌نویسی استراتژی معاملاتی متاکوتز، MetaQuotes Language، به اختصار MQL نیز در آن تعبیه شده بود، این ویژگی توانایی‌های متاکوتز را تا حد زیادی افزایش می‌دهد، معامله‌گران با استفاده از این زبان قادر بودند تا ربات‌های معامله‌گر خود را بنویسند و در بازار به کار گیرند.

متاتریدر ۳

در آغاز سال ۲۰۰۲ سومین پلت فرم منتشر شد. این بار با نام تجاری متاترید. متاتریدر ۳، برای استراتژی‌های معاملاتی زبان ام‌کیوال ۲ را گسترش داده بود، و علاوه بر جفت ارزها، امکان کار با بازار آتی را هم به کاربرها می‌داد.

کارکرد

ترمینال کلاینت برنامه شامل یک ویرایشگر و کامپایلر است و یک کتابخانه رایگان نرم‌افزار را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. نرم‌افزار از یک زبان اجرانامه‌نویسی (اسکریپت‌نویسی) اختصاصی برای خودش به نام ام‌کیوال۴ یا ام‌کیوال۵ استفاده می‌کند که معامله‌گران را قادر می‌سازد تا ربات‌های اکسپرت، اسکریپت‌ها و اندیکاتورهای خودشان را ایجاد کنند. پشتیبانی متاتریدر از معاملات الکوریتمی از دلایل محبوبیت این پلتفرم است.

اجزاء

  • متاتریدر ترمینال مشتری (Client Terminal)
  • متاتریدر موبایل
  • متاتریدر ادمین (Adminstrator)
  • متاتریدر مدیر (Manager)
  • متاتریدر دیتاسنتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search

Popular Posts

  • mql4 چیست؟
    mql4 چیست؟

    متاتریدر (به انگلیسی: Meta Trader)، به اختصار MT4 یا MT5، یک پلتفرم معامله الکترونیکی است که به‌طور گسترده توسط سرویس‌های و کارگزاری معامله گران بازار فارکس، بازارهای آتی و سی اف دی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار به وسیله شرکت MetaQuotes تهیه و در سال ۲۰۰۵ منتشر شد. متاتریدر به این دلیل محبوب شد که به…

  • حمایت از ما!
    حمایت از ما!

    به دلیل قولی که در ابتدای کار دادم هیچ بخشی از آموزش ،پولی نخواهد شد و همه ی بخش ها رایگان خواهند بود.تعدادی از عزیزان لطف داشتند و نحوه ی حمایت از این مجموعه آموزشی را خواستار شدند. در صورتی که از آموزش ها استفاده نموده و رضایت لازم را دارید و همچنین تمایل دارید…

Tags

mql4 (1)